A Violent Separation online subtitrat

0
150
Loading...

A Violent Separation online subtitrat. 1983. Într-un oraș liniștit din Midwestern, Norman Young, un tânăr șerif adjunct acoperă crima fratelui său, declanșând o serie de evenimente care le va trimite familia într-un punct decisiv. Cu toate acestea, niciunul dintre tineri nu este pregătit pentru relația pasională care înflorește între Norman și sora mai mică a victimei, Frances. Pe măsură ce se desfășoară ancheta, legăturile familiale sunt testate în timp ce coborâm în profunzimea moralității și loialității, în care toată lumea încearcă cu disperare să facă ceea ce trebuie, însă în care toți fac contrariul. Personajele sunt sfâșiate de moralitate și încolțite de violență prin deciziile și responsabilitățile lor față de sine și față de familie, în timp ce doi frați se luptă cu adevărul teribil din spatele unei tragedii care urmărește să distrugă trei generații de familii.

Two brothers struggle with a terrible truth behind a tragedy that aims to tear three generations of a family apart. 1983. In a quiet Midwestern town, a young deputy covers up a murder at the hands of his brother triggering a series of events that sends them and the victim’s family towards a shattering climax.

Filmul A Violent Separation (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul A Violent Separation online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here