Angel Has Fallen online subtitrat

3
6795
Loading...

Angel Has Fallen online subtitrat. După evenimentele din filmul precedent, agentul Secret Service, Mike Banning, se află înconjurat de o încercare de asasinare a președintelui. Urmărită de propria sa agenție și de FBI, Banning races pentru a șterge numele și pentru a descoperi adevărata amenințare teroristă care și-a pus privirile pe Air Force One. „Angel Has Fallen”este al treilea film din serie, dupa „Olympus Has Fallen” si „London Has Fallen”, in care Mike, agentul de la serviciile secrete,este personajul principal. Agentul Secret Service, Mike Banning(Gerard Butler), află despre o încercare de asasinare a președintelui. Urmărit de propria sa agenție și de FBI, Banning, devine el insusi o tinta, in timp ce se lupta pentru a descoperi si inlatura amenințarea terorista de la bordul Air Force One.

After the events in the previous film, Secret Service agent Mike Banning finds himself framed for an assassination attempt on the President. Pursued by his own agency and the FBI, Banning races to clear his name and uncover the real terrorist threat which has set its sights on Air Force One.

Server 1

Server 2

Filmul Angel Has Fallen (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Angel Has Fallen online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here