Aurora online subtitrat

0
136
Loading...

Aurora online subtitrat. Într-o seară, la un stand de tip fast-food din Laponia finlandeză, Aurora, o tânără petrecăreață, se întâlnește cu iranianul Darian. Aurora s-a săturat de viața ei nesatisfăcătoare din Rovaniemi, și vrea să plece în Norvegia, unde crede că își va găsi o slujbă mai bine plătită. În timp ce Aurora fuge de dragoste, Darian încearcă să evite deportarea. Aflând că cel mai rapid drum spre o rezidență permanentă este căsătoria, acesta îi propune tinerei să se căsătorească cu el. Aurora refuză categoric propunera acestuia, însă după ce o întâlnește pe fiica sa, ea este de acord să-l ajute să-și găsească o soție finlandeză pentru a obține azil pentru el și pentru fiica sa. Pe măsură ce Aurora îi prezintă numeroase femei lui Darian, cei doi se apropie, însă rezistă cu încăpățânare chimiei dintre ei. Când candidata perfectă se ivește, Darian și Aurora se confruntă cu o alegere dificilă: să pretindă că sunt fericiți sau să nu mai fugă unul de celălalt.

The passenger ship Aurora mysteriously collides into the rocky sea threatening an entire island. A young woman and her sister must both survive by finding the missing dead for a bounty.

Filmul Aurora (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Aurora online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here