Back Fork online subtitrat

0
179
Loading...

Back Fork online subtitrat. Filmul urmărește povestea emoționantă a lui Waylon, un bărbat care se luptă să își păstreze viața și familia după o tragedie sfâșietoare. El și soția lui, Nida, abia se mai recunosc pe ei înșiși, iar incapacitatea lor de a merge înainte și de a se vindeca îi lasă fără speranță. Cu povara tot mai mare a întrebărilor fără răspuns și a unei doze puternice de autoînvinovățire, nu trece mult timp înainte ca Waylon să se întoarcă la magia pastilelor pentru a face ca problemele să dispară. El găsește un sprijin important în sora sa, Raylene, în timp ce devine dependent de pastilele care îi mai anesteziază puțin suferința. Este doar o chestiune de timp până când Waylon se va afla la o răscruce de drumuri, descoperind ulterior că a pus tot timpul întrebarea greșită. Întrebarea nu este „de ce?”, ci mai degrabă, „ce voi face de acum încolo?”.

When the strain of tragedy was too much for a young couple in Appalachia, prescription pills became the medicine to ease the pain.

Filmul Back Fork (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Back Fork online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here