Black and Blue online subtitrat

0
119
Loading...

Black and Blue online subtitrat. Satula de bataile primite, Frannie fuge cu fiul ei departe de sotul ei, detectivul Bobby Benedetto. Cu o noua identitate si cu o noua casa spera sa ramana ascunsa. Lucrurile nu pot ramane asa pentru Bobby care face tot posibilul sa-i gaseasca. Expunerea este urmată de un polițist afro-american de sex feminin Detroit, care se împiedică de ofițerii corupți care ucid un traficant de droguri, un incident capturat de camera ei de corp. Ei o urmăresc în timpul nopții, în încercarea de a distruge filmul, dar pentru a face lucrurile să se înrăutățească, au învinovățit o bandă criminală că este responsabilă de moartea comerciantului. Black and Blue online subtitrat

Exposure follows a rookie Detroit African-American female cop who stumbles upon corrupt officers who are murdering a drug dealer, an incident captured by her body cam. They pursue her through the night in an attempt to destroy the footage, but to make matters worse, they’ve tipped off a criminal gang that she’s responsible for the dealer’s death.

Filmul Black and Blue (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Black and Blue online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here