Changeland online subtitrat

0
173
Loading...

Changeland online subtitrat. În timp ce vizitează Thailanda, doi prieteni înstrăinați își dau seama că nu există niciun manual de intrucțiuni pentru găsirea scopului și sensului vieții. În ajunul aniversării sale, Brandon descoperă că soția lui are o aventură. Mai degrabă decât să-și confrunte soția, el îl invită pe cel mai bun prieten din copilărie, Dan, să i se alăture într-o călătorie în Thailanda, menită inițial să fie un cadou supriză pentru soția lui. Brandon se plânge prietenului său că, deși nu dorește să divorțeze, nu știe cum sau dacă își poate salva căsnicia. Odată ajunși în Thailanda, cei doi pornesc într-o serie de excursii destinate unui cuplu fericit aflat pentru a doua oara în luna de miere. Pe măsură ce călătoresc, Brandon și Dan își dau seama că prietenia lor este mai înstrăinată decât căsătoria lui Brandon. De-a lungul scurtei lor călătorii, aceștia întâlnesc o serie de personaje excentrice, care îi arată lui Brandon că există mai mult decât o modalitate de a fi fericit și a trăi viața la maxim.

În timp ce vizitează Thailanda, doi prieteni înstrăinați își dau seama că nu există nici o carte de reguli pentru găsirea scopului și a sensului în viață. În ajunul aniversării sale, BRANDON descoperă că soția lui are o aventură. Mai degrabă decât să se confrunte cu ea, el îi invită pe cel mai bun prieten din copilărie, DAN, să se alăture lui în timpul călătoriei preplătite în Thailanda, pe care intenționa so o surprindă ca pe un dar. Brandon se plânge de prietenul său că, deși nu dorește să divorțeze, nu știe cum sau dacă își poate salva căsnicia. Odată ajuns în Thailanda, perechea merge pe o serie de excursii și excursii destinate unui cuplu fericit al doilea lună de miere. Pe măsură ce călătoresc prin peșteri frumoase și viziuni epice, descoperim că prietenia lui Brandon și Dan este potențial la fel de tensionată ca și căsătoria lui Brandon. De-a lungul scurtei călătorii de trei zile, aceștia întâlnesc o serie de personaje eclectice și adesea excentrice, care dezlănțuie planurile meticuloase ale lui Brandon și îi arată că există mai mult decât o modalitate de a face viața fericită și trăită la maxim.

While visiting Thailand, two estranged friends realize there’s no rule book for finding purpose and meaning in life. On the eve of his anniversary, BRANDON discovers his wife is having an affair. Rather than confront her, he invites his childhood best friend, DAN, to join him on the prepaid trip to Thailand that he intended to surprise her with as a gift. Brandon laments to his friend that though he doesn’t want to get a divorce, he isn’t sure how or if he can save his marriage. Once in Thailand, the pair go on a series of excursions and tours intended for a happy second-honeymooning couple. As they travel through beautiful caves and epic vistas, we discover Brandon and Dan’s friendship is potentially as strained as Brandon’s marriage. Throughout their brief three day trip, they encounter a series of eclectic, and often eccentric characters who unravel Brandon’s meticulous plans and show him that there is more than one way to do happy and live life to the fullest.

Filmul Changeland (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Changeland online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here