Cities of Last Things online subtitrat

0
167
Loading...

Cities of Last Things online subtitrat. 3 nopți din viața unui bărbat obișnuit, 3 nopți în inteiorul unei lumi interlope, o lume care i-a schimbat radical cursul existenței. Trei epoci, trei anotimpuri spuse într-o ordine cronologică inversă. Lao Zhang tocmai a primit un post permanent de ofițer de poliție după ce a reușit să depășească în urma cu ceva timp traumele suferite din cauza unui accident. Acest accident tragic se pare că se află în strânsă legătură cu mama sa și cu secția de poliție la care tocmai a fost angajat. În timpul unei patrule de rutină, Lao Zhang oprește o cleptomană de origine franceză de care se va îndrăgosti nebunește. Această tânără îi va da totul și cu totul viața peste cap.

This is a story about a common man who has extraordinary events in his mundane life. The film depicts the protagonist’s turns of events in three eras, three seasons, three nights, in the same city, as told with reverse chronology.

Server 1

Server 2

Filmul Cities of Last Things (2019), se lanseaza in 24 Mai 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Cities of Last Things online subtitrat, in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here