Descendants 3 online subtitrat

0
155
Loading...

Descendants 3 online subtitrat. Mal, Evie, Carlos și Jay se reîntorc pe Insula celor pierduți în încercarea de a recruta o nouă gașcă de ticăloși pentru a li se alătura la Auradon Prep. Atunci când încălcarea unei bariere pune în pericol siguranța acestora în timpul călătoriei, Mal face în așa fel încât această barieră să fie închisă pentru totdeauna, temându-se de faptul că Uma și Hades se vor răzbuna pe regat. În ciuda deciziei sale, o forță întunecată și misterioasă amenință localnicii din Auradon și acum misiunea lui Mal și a prietenilor săi este aceea de a-i salva pe toți în cadrul unei bătălii epice.

The teenagers of Disney’s most infamous villains return to the Isle of the Lost to recruit a new batch of villainous offspring to join them at Auradon Prep.

Server 1

Server 2

Filmul Descendants 3 (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de familie. Vizioneaza film-ul Descendants 3 online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here