El increíble finde menguante online subtitrat

0
124
Loading...

El increíble finde menguante online subtitrat. Alba tocmai a împlinit 30 de ani și se pregătește să se bucure de o escapadă de weekend împreună cu prietenii săi. Tânăra este prinsă într-o adolescență târzie: încă locuiește cu părinții săi și nu are planuri pentru viitor. Călătorind către o cabană, ceea ce pare o simplă petrecere de trei zile, va deveni în curând un blestem nesfârșit. Cu toate acestea, planurile sale de distracție sunt în curând distruse când iubitul ei, Pablo, o părăsește. Alba este apoi prinsă într-o buclă temporală în care evenimentele din weekend încep să se repete din nou și din nou. Dar ceva este diferit, fiecare repetare durează cu o oră mai puțin decât cea anterioară. Înainte ca totul să se sfârșească, Alba trebuie să decidă ce fel de persoană dorește să devină, indiferent că după consumarea timpului viața ei va continua ca și cum nimic nu s-a întâmplat sau se va sfârși pentru totdeauna. Oare ce se va întâmpla când timpul va fi consumat?

It’s not a loop, it’s a countdown: Alba is trapped in her weekend, forced to relive it over and over again, but each repetition gets a bit shorter.

Filmul El increíble finde menguante (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul El increíble finde menguante online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here