Extracurricular Activities online subtitrat

0
172
Loading...

Extracurricular Activities online subtitrat. Filmul urmărește povestea lui Reagan Collins, un elev de liceu model, cu un job bizar după orele de curs. Reagan este un elev atipic. El își iubește părinții, nu bea alcool, merge rareori la petreceri și își petrece cea mai mare parte a timpului studiind. Când părinții colegilor săi devin prea aroganți, obsedați de sine sau pur și simplu incomozi, Reagan se oferă să-i omoare contra cost prin aranjarea unei serii de „accidente”. Curând, detectivul Cliff Dawkins observă că accidentele din jurul orașului au un singur lucru în comun: Reagan. Pe măsură ce detectivul începe să investigheze crimele și să pună cap la cap indiciile, adolescentul se străduiește să își mențină afacerea pe linia de plutire. Dawkins crede că Reagan este un ucigaș cu sânge rece, dar toată lumea vede doar un adolescent obișnuit. În timp ce numărul în creștere al cadavrelor îl aduce pe Cliff mai aproape de adevăr, un joc periculos de-a șoarecele și pisica începe. Oare cine va câștiga? Extracurricular Activities online subtitrat

A mature, intelligent high school student has a side job arranging “accidental” deaths (no 2 alike) of fellow students’ parents. A cop detective notices this student being connected to all the kids of dead parents. Who wins the face-off?

Filmul Extracurricular Activities (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Extracurricular Activities online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here