Gauguin a Tahiti Il paradiso perduto online subtitrat

0
136
Loading...

Gauguin a Tahiti Il paradiso perduto online subtitrat. În 1891 Gauguin pleacă din Marsilia spre Pacific. Este începutul unei călătorii spre esența vieții și a artei, care îl va face pe Gauguin unul dintre cei mai mari pictori moderni. “Gauguin în Tahiti. Paradisul Pierdut” ne va conduce în Polinezia franceză, în Insulele Tahiti și Marchize pentru a vedea peisajele care l-au inspirat, în mijlocul localnicilor pe care Gauguin îi iubea, pe urmele unei povești care a devenit legendă, în locurile unde a construit case din bambus și frunze, unde a descoperit lumina și culorile ce i-au schimbat pictura pentru totdeauna, dar și senzualitatea dezinhibată a femeilor indigene. Documentarul ne va duce, de asemenea, la Paris, Bretania, Edinburgh și la cele mai prestigioase muzee de artă ale Statelor Unite, unde se păstrează majoritatea capodoperelor sale: Muzeul Metropolitan de Artă – New York; Institutul de Artă din Chicago; Galeria Naționala de Artă – Washington; Muzeul de Arte – Boston.

Based on the turbulent life of the temperamental French painter, Paul Gauguin, and his compulsive search for creative freedom which caused him to abandon his wife and five children in Paris for a life of contentement in Tahiti.

Filmul Gauguin a Tahiti Il paradiso perduto (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Gauguin a Tahiti Il paradiso perduto online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here