Give Me Liberty online subtitrat

0
122
Loading...

Give Me Liberty online subtitrat. Vic, un tânăr ruso-american nefericit, transportă persoane cu dizabilități în Milwaukee, unde împarte un apartament cu bunicul său. Într-o zi când protestele stradale izbucnesc în Milwaukee, cel mai segregat oraș al Americii, Vic acceptă cu ezitare să-și transporte bunicul și o mulțime de ruși în vârstă la o înmormântare. Atunci când se oprește într-un cartier predominant afro-american pentru a o lua pe Tracy, o tânără de culoare cu ALS, aceștia devin agitați. Pe punctul de a fi concediat, ziua lui Vic merge din rău în mai rău. Vic este scindat între promisiunea sa de transporta grupul de vârstnici ruși la o înmormântare și dorința lui de a o ajuta pe Tracy, o tânără cu scleroză laterală amiotrofică. O viziune fermecătoare și comică asupra oamenilor obișnuiți și a unui sistem rigid, „Give Me Liberty” este o poveste brutală și inventivă despre personajele marginalizate care se confruntă cu bariere reale și simbolice.

When a riot breaks out in Milwaukee, America’s most segregated city, medical transport driver Vic is torn between his promise to get a group of elderly Russians to a funeral and his desire to help Tracy, a young black woman with ALS.

Filmul Give Me Liberty (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Give Me Liberty online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here