God’s Not Dead: A Light in Darkness online subtitrat

0
223
Loading...

God’s Not Dead: A Light in Darkness online subtitrat. O biserică distrusă. O congregație redusă la tăcere. O relație distrusă. Cu toate acestea, chiar și în văile întunecate ale vieții, o mică flacără poate lumina calea spre vindecare și speranță. După ce un incendiu devastator distruge biserica Sf. James, conducerea Universității Hadleigh folosește tragedia pentru a împinge congregația în afara campusului, forțând astfel biserica să-și apere drepturile. Confruntându-se cu un caz în instanță și cu lupta sa pentru a vedea lumina lui Hristos în suferință, pastorul Dave îi cere ajutorul lui Pearce, fratele său înstrăinat, un avocat și un ateu, pentru a putea susține dreptul bisericii de a exista. Reuniunea familiei deschide răni vechi, în timp ce frații se luptă cu întrebările care i-au distanțat cu ani în urmă: Este Dumnezeu cu adevărat bun tot timpul? Unde este Dumnezeu când se întâmplă lucruri rele? Poate Hristos să-i vindece cu adevărat pe cei cu inima zdrobită? God’s Not Dead: A Light in Darkness online subtitrat

Pastor Dave responds to the unimaginable tragedy of having his church, located on the grounds of the local university, burned down. A church destroyed. A congregation silenced. A relationship shattered. Yet even in life’s darkest valleys, a small flame can light the way toward healing and hope. After a deadly fire rips through St. James Church, Hadleigh University leaders use the tragedy to push the congregation off campus, forcing the church to defend its rights and bringing together estranged brothers for a reunion that opens old wounds and forces them to address the issues that pulled them apart.

Server 1

Server 2

Filmul God’s Not Dead: A Light in Darkness (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul God’s Not Dead: A Light in Darkness online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here