Guest Artist online subtitrat

0
117
Loading...

Guest Artist online subtitrat. Filmul urmărește povestea unui tânăr care se va confrunta cu idolul său și va explora relația încurcată dintre visurile tinereții și înțelepciunea vârstei. Joseph Harris, un dramaturg legendar, dar tulburat, sosește într-un mic oraș din Michigan total neentuziasmat de scrierea unei noi piese pentru Teatrul Steubenville. Salutându-l pe cinicul dramaturg când ajunge la stația de autobuz, este Kenneth, un tânăr dramaturg aspirant trimis să-l însoțească pe Joseph la teatrul regional. Inițial încântat să-și întâlnească unul dintre idolii săi, Kenneth își dă seama imediat că Joseph nu dorește nicio parte din producție și se află pe punctul de a se reîntoarce la New York. Plin de determinare, Kenneth face tot ce este posibil pentru a-l împiedica pe Joseph să se retragă, lucru care determină perechea să se implice într-o confruntare acerbă. Guest Artist online subtitrat

The story of a young man coming face to face with his hero (Jeff Daniels) and exploring the tangled relationship between the dreams of youth and the wisdom of age.

Filmul Guest Artist (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Guest Artist online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here