La influencia online subtitrat

0
321
Loading...

La influencia online subtitrat. Acum o tânără mamă, Alicia se întoarce în casa sinistră din care a fugit când era doar un copil, o casă care nu a adăpostit niciodată o copilărie fericită. Alături de soțul ei și de fiica sa de nouă ani, Nora, Alicia încearcă să-și reconstruiască viața în timp ce este nevoită să se confrunte cu un trecut pe care îl credea uitat și cu un trup care refuză să moară: Victoria, matriarha posesivă a familiei. Această femeie a căzut într-o comă profundă și supraviețuiește conectată la aparate, în timp ce Nora simte o fascinație nesănătoasă față de aceasta. Când în cele din urmă femeia este înmormântată, nimeni nu ar fi putut să prevadă proporția îngrozitoare a influenței sale malefice, care continuă chiar și dincolo de moarte. La influencia (2019) este o poveste macabră despre greutatea legăturilor de familie și despre transcendența morții.

After back to her family home to care her dying mother, a nurse haunted by her childhood memories must to struggle with an evil force who lives in the house.

Filmul La influencia (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul La influencia online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here