Patients of a Saint online subtitrat

0
270
Loading...

Patients of a Saint online subtitrat. Când metodele medicale sunt împinse la limitele lor, cele mai extreme teste ajung pe insula St. Leonards din Atlanticul de Nord, o închisoare regândită pentru unii dintre cei mai violenți criminali din lume. Singura lor speranță de ieșire este să se supună experimentelor. Cu toate acestea, atunci când un experiment ia o direcție catastrofică, prizonierii, medicii și gardienii trebuie să se unească pentru a supraviețui unei boli oribile, care își transformă complet gazdele. Unitățile de maximă securitate devin un labirint fără ieșire pentru supraviețuitorii disperați să iasă afară de pe insulă. Ceea ce nu știu ei este că acest virus fabricat de om are un plan mult mai mare pentru ei. Oare vor reuși să suprviețuiască teribilei amenințări?

When medical trails are pushed to their limits, the most extreme tests end up on St. Leonards Island in the north Atlantic. A re-purposed prison for some of the world’s most violent criminals. But when one experiment goes wrong, the entire island becomes a terrifying, disease riddled maze for desperate survivors.

Filmul Patients of a Saint (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Patients of a Saint online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here