Pity the Lovers online subtitrat

0
186
Loading...

Pity the Lovers online subtitrat. Óskar și Maggi sunt doi frați care tânjesc după iubire, dar aparent sunt condamnați să rămână singuri. O problemă pe care frații Óskar și Maggi o au în comun, dar de care se ocupă în moduri diferite este faptul că nu pot dezvolta relații apropiate. Óskar fuge de relații, dar este în secret îndrăgostit de prietena sa din copilărie, Anna, o tânără inaccesibilă logodită cu un alt bărbat. Cu toate astea, Anna se confruntă cu o decizie importantă pe care Óskar o influențează involuntar. Maggi, pe de altă parte, este prea înflăcărat și trece de la o relație la alta, sperând la o dragoste eternă de fiecare dată. Pity the Lovers (2019) este o poveste personalizată despre complexitatea relațiilor umane și despre căutarea iubirii. Pity the Lovers online subtitrat

Longing for love but inept at close relationships; a problem brothers Óskar and Maggi have in common but deal with in different ways. Óskar and Maggi are two brothers, longing for love but seemingly doomed to stay single. Óskar shies from relationships but is secretly in love with his childhood sweetheart Anna, engaged to another and safely out of reach. Maggi on the other hand is overly eager and goes from one relationship to another, hoping for eternal love each time. A film about the complexity of human relations and the searching for love.

Filmul Pity the Lovers (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Pity the Lovers online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here