Playmobil: The Movie online subtitrat

0
143
Loading...

Playmobil: The Movie online subtitrat. Când fratele ei, Charlie, dispare pe neașteptate în universul magic PLAYMOBIL®, Marla e nevoită să pornească în călătoria vieții ei pentru a-l aduce înapoi. Dar, pentru că e complet nepregătită pentru această aventură într-o lume complet nouă, Marla va trebui să accepte să facă echipă cu noii ei prieteni, cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă, și mulți alții. În această aventură care ne va ține cu sufletul la gură, Marla și Charlie vor descoperi că, oricum s-ar juca viața cu tine, cel mai important e să crezi în tine, ca să reușești ce ți-ai propus.

Filmul va urma aventurile fratilor Charlie si Marla. Atunci când fratele ei dispare în mod neașteptat în universul magic si animat al Playmobil, Marla va porni într-o calatorie neobișnuită pentru a-l găsi si a-l aduce acasă. Aceasta are parte in timpul calatoriei sale de aventuri pline de acțiune și de umor, alaturi de noii prieteni: Del un vânzător de mancare, prietenos si glumet, care trăiește în camionul său alimentar, Rex Dasher un agent secret secret carismatic, un robot cordial dar cam nearatos, o extravagantă zana aducatoare de noroc. Ei o vor ajuta pe Marla să scape de pericolele care o așteaptă si, ajung in cele din urma, sa-l cunoasca si pe nemernicul Împărat Maximus. Playmobil: The Movie online subtitrat

Animated feature film inspired by the Playmobil brand toys.

Filmul Playmobil: The Movie (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Playmobil: The Movie online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here