Ready or Not online subtitrat

2
2541
Loading...

Ready or Not online subtitrat. Ziua nunții unei mirese ia o întorsătură sinistră atunci când socrii ei excentrici o forțează să participe la un joc terifiant, ca parte a unei tradiții de familie îndelung respectate. Povestea începe cu nunta lui Grace, o tânără care se alătură familiei bogate a iubitului ei, dar nu înainte de a trece un test final. Imediat după nunta ei, soțul ei îi dezvăluie că înainte de a se alătura în mod oficial familiei, ea trebuie să participe la un joc. Grace acceptă fără ezitare provocarea, neștiind că a câștiga presupune a supraviețui și că pierderea jocului înseamnă moarte. Tradiția antică devine un joc mortal pentru supraviețuire, iar tânăra își dă seama imediat că, pentru a supraviețui, va trebui să lupte până când îi va învinge pe toți cei care o vânează. Ready or Not online subtitrat

A bride’s wedding night takes a sinister turn when her eccentric new in-laws force her to take part in a terrifying game. READY OR NOT follows a young bride (Samara Weaving) as she joins her new husband’s (Mark O’Brien) rich, eccentric family (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) in a time-honored tradition that turns into a lethal game with everyone fighting for their survival.

Filmul Ready or Not (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor thriller. Vizioneaza film-ul Ready or Not online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here