Safe Spaces online subtitrat

0
135
Loading...

Safe Spaces online subtitrat. Filmul urmărește răsturnările din viața personală și profesională a unui asistent universitar. După ce a fost tras la răspundere pentru un incident controversat din sala de clasă, Josh alege să petreacă ceva timp reconectând-se cu tatăl, mama și sora sa. La fel ca viața sa, familia lui este, de asemenea, haotică: iubitoare, dar dezbinată în fața bolii iubitei bunici. În timp ce mama lui se luptă să facă față pierderii iminente a mamei ei, tatăl lui încearcă să-și echilibreze copiii deveniți adulți cu noua soție și fiul său mai mic. În timp ce își apără reputația, Josh petrece o saptămână încercând să se reconecteze cu familia sa disfuncțională. Toată lumea se reunește la spital, încercând să ofere și să găsească sprijin în fața incertitudinii. Safe Spaces (2019) explorează modul în care oamenii se confruntă cu crizele moderne din viața lor, atât naturale cât și auto-provocate. Safe Spaces online subtitrat

An NYC professor spends a week re-connecting with his family while defending his reputation over controversial behavior at his college.

Filmul Safe Spaces (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Safe Spaces online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here