The Hunt online subtitrat

0
199
Loading...

The Hunt online subtitrat. Detaliile detaliilor sunt păstrate sub acoperire. Un profesor trăiește o viață singură, tot timpul luptându-se pentru custodia fiului său. Viața lui se înrăutățește încet, când găsește dragostea și primește vestea bună de la fiul său, dar noul său noroc este pe cale să fie zdrobit brutal de o minciună nevinovată. The Hunt se petrece într-un orășel de provincie, cu puțin timp înainte de Crăciun. Lucas, de 40 de ani, încearcă să-și pună viața în ordine după un divorț dureros: are o prietenă nouă, un job nou și ține legătura cu Marcus, fiul lui adolescent. Însă lucrurile scapă din nou de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună, și – odată cu zăpada și cu luminile Crăciunului – minciuna se răspândește ca un virus, semănând groază și neîncredere, până la o isterie colectivă în care Lucas luptă de unul singur pentru viața și demnitatea lui. The Hunt online subtitrat

Plot details kept under wraps. A teacher lives a lonely life, all the while struggling over his son’s custody. His life slowly gets better as he finds love and receives good news from his son, but his new luck is about to be brutally shattered by an innocent little lie.

Filmul The Hunt (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul The Hunt online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here