The Hustle online subtitrat

0
86370
Loading...

The Hustle online subtitrat. “Ticăloasele” (The Hustle) le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată. În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima. O comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie. The Hustle online subtitrat

Anne Hathaway and Rebel Wilson star as female scam artists, one low rent and the other high class, who team up to take down the dirty rotten men who have wronged them.

Server 1

Server 2

Filmul The Hustle (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul The Hustle online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here