The Informer online subtitrat

0
1438
Loading...

The Informer online subtitrat. Un fost condamnat care lucrează sub acoperire devine intenționat încarcerat din nou intenționat pentru a se infiltra într-o închisoare de securitate maximă. Pete Koslow (Joel Kinnaman), fost soldat al fortelor speciale, este arestat după o luptă pentru a-și proteja soția. Dupa ce i se oferă posibilitatea eliberării timpurii în schimbul serviciilor sale de informator al FBI,el este de acord sa se infiltreze in cea mai puternică organizație de crimă din New York si este trimis sub acoperir în închisoarea de maximă securitate din Bale Hill ,unde trebuie sa adune dovezi despre contrabanda cu droguri,într-o operațiune de înfrângere a generalului, cel mai puternic sef al crimei din New York,Aici misiunea sa devine o cursă împotriva timpului ,când o afacere cu droguri merge prost și este aproape deconspirat ca fiind cartita FBI. The Informer online subtitrat

An ex-convict working undercover intentionally gets himself incarcerated again in order to infiltrate the mob at a maximum security prison.

Filmul The Informer (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul The Informer online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here