The New Mutants online subtitrat

0
142
Loading...

The New Mutants online subtitrat. The New Mutants este un american viitoare super – erou de film de groază, bazat pe Marvel Comics echipa cu același nume și distribuit de 20th Century Fox. Se intenționează să fie cea de-a unsprezecea tranșă din seria de filme X-Men. Filmul este regizat de Josh Boone de la un scenariu de el însuși și de Knate Lee, și stelele Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt și Alice Braga. În The New Mutants, un grup de tineri mutanți ținute într-o instalație secretă luptă pentru a se salva. Boone și Lee au început să lucreze la film după ce Boone a terminat The Fault in Stars, perechea fiind fanii noilor mutanți care au crescut împreună. Au apărut o potențială trilogie de film la producătorul X-Men Simon Kinberg , iar în mai 2015 au fost oficial semnat pentru film. Taylor-Joy și Williams au fost zvonuri că vor fi distribuite în martie 2016 și au fost confirmate peste un an mai târziu, când restul pieselor au început să se completeze. Filmările au avut loc în Boston în perioada iulie-septembrie 2017, în primul rând la Spitalul de stat din Medfield. Filmul este inspirat de lucrările lui Stephen King și John Hughes.

Five young mutants, just discovering their abilities while held in a secret facility against their will, fight to escape their past sins and save themselves.

Filmul The New Mutants (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul The New Mutants online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here