The Perfection online subtitrat

0
205
Loading...

The Perfection online subtitrat. Charlotte este o tânără care se vede nevoită să își pună toate visele în așteptare pentru a avea grijă de mama sa, care este grav bolnavă. Dar, pe Charlotte nu o deranjează acest lucru, pentru că vrea să își vadă mama vindecată, cu toate că medicii nu îi mai dau nicio șansă. Inevitabilul se petrece, iar mama sa moare. Charlotte vrea să se concentreze din nou asupra muzicii, iar în momentul în care se reîntâlnește cu mentorul său Anton, Charlotte își dă seama că locul ei e luat o altă tânără talentată, Lizzie. Filmul prezintă o poveste sumbră despre răzbunare, abuz și manipulare. The Perfection online subtitrat

When troubled musical prodigy Charlotte (Allison Williams) seeks out Elizabeth (Logan Browning), the new star pupil of her former school, the encounter sends both musicians down a sinister path with shocking consequences.

Server 1

Server 2

Filmul The Perfection (2019), s-a lansat in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul The Perfection online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here