The Woman in the Window online subtitrat

0
173
Loading...

The Woman in the Window online subtitrat. O femeie agorafobă care trăiește singură în New York începe să spioneze noii vecini doar pentru a asista la un act de violență deranjant. Profesorul Professor Richard Wanley (Edward G. Robinson) şi prietenii săi devin obsedaţi de portretul unei femei din vitrina unui club. Într-o zi, când Wanley admira portretul, el se întâlneşte cu femeia respectivă şi ajung în apartamentul ei la un pahar de şampanie. Prietenul ei îşi iese din fire interpretând greşit prezenţa lui Wanley, ajungând la o încăierare cu acesta, în urma căreia prietenul femeii este omorât. Pentru a-şi păstra reputaţia nepătată, profesorul accepta să scape de cadavru şi să ascundă crima. Dar lucrurile se complică atunci când poliţia începe să găsească din ce în ce mai multe dovezi, în timp ce o persoană începe să o şantajeze pe femeie

An agoraphobic woman living alone in New York begins spying on her new neighbors only to witness a disturbing act of violence.

Filmul The Woman in the Window (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul The Woman in the Window online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here