What Men Want online subtitrat

0
338
Loading...

What Men Want online subtitrat. Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate ascestea, ea ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra lor atunci când își dezvoltă abilitatea de a le auzi gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros. What Men Want online subtitrat

A woman is boxed out by the male sports agents in her profession, but gains an unexpected edge over them when she develops the ability to hear men’s thoughts.

Server 1

Server 2

Filmul What Men Want (2019), care a aparut in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de dragoste. Vizioneaza film-ul What Men Want online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here