Who You Think I Am online subtitrat

0
58
Loading...

Who You Think I Am online subtitrat. Claire Millaud creează un profil fals pe rețelele sociale și devine Clara, o femeie magnifică și tânără, de doar 24 de ani. Alex este imediat sedus de această femeie care în realitate nu există. Claire, prizoniera avatarului său, se îndrăgostește la rândul ei nebunește de Alex. Chiar dacă totul se joacă pe un teren virtual, sentimentele sunt cât se poate de reale. O poveste vertiginoasă în care realitatea și minciuna se confundă. Va avea Claire curajul să spună adevărul? Și dacă da, o va accepta Alex așa cum este? Who You Think I Am online subtitrat

Claire, a 50-year-old divorced teacher, creates a fake Facebook profile of a 24-year-old woman. She finds a photo of a pretty young brunette and uses it. She has created an entirely fictional character, but why?

Server 1

Server 2

Filmul Who You Think I Am (2019), se lanseaza in 15 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Who You Think I Am online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here