Zombieland: Double Tap online subtitrat

0
532
Loading...

Zombieland: Double Tap online subtitrat. Într-o lume devastata de zombie, Columbus (Jesse Eisenberg) este un tanar care traieste în teroare. Dar, cu frica si lasitatea lui inca mai supravietuieste. Într-o zi, il întalneste pe Tallahassse (Woody Harrelson), un huligan a carui dorinta este sa omoare si ultimul zombie din america. In grupul lor se alatura si Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), care au supravietuit miraculos, si au de ales, sa nu isi piarda încrederea în ei sau sa cedeze in fata unui zombie. Columbus, Tallahassee, Wichita și Little Rock se îndreaptă spre inima americană, în timp ce se confruntă cu zombi evoluați, supraviețuitori și dureri în creștere ale familiei provocatoare.

În comedia de acțiune Bun venit în Zombieland a casei de producție Columbia Pictures este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supraviețui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ți-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viață. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate și un ucigaș de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe fața pământului. Unindu-și forțele cu Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit și ele modalitățile proprii de a supraviețui coșmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alții, sau să se predea zombilor. Zombieland: Double Tap online subtitrat

Columbus, Tallahasse, Wichita, and Little Rock move to the American heartland as they face off against evolved zombies, fellow survivors, and the growing pains of the snarky makeshift family. A shy student trying to reach his family in Ohio, a gun-toting tough guy trying to find the last Twinkie, and a pair of sisters trying to get to an amusement park join forces to travel across a zombie-filled America.

Filmul Zombieland: Double Tap (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Zombieland: Double Tap online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here